A fogyás nem éppen könnyű, és ezért sok ember számára gyakran a próbálkozások és hibák útja lesz. A fogyás azonban nem lehetetlen. Még ha zavarja is egy kellemetlen zsírpárna a hasi területen, az nem jelenti azt, hogy semmit sem lehet tenni ellene. Éppen ellenkezőleg! Ha eltökélt és erős akaratú vagy, megtalálod az utat a feszes hasadhoz. Szóval, szeretné tudni, hogyan lehet a leggyorsabban fogyni a hasi súlyt? Ezután változtassa meg az étkezési szokásait alapjaiban, és kezdjen el többet mozogni, mint korábban. De ne várjon csodát egyik napról a másikra, csak az egészséges, fokozatos fogyásnak van esélye a tartós sikerre. Változtassa meg egyszer és mindenkorra az egész életmódját, és hamarosan meglepődhet, mennyivel gazdagabb lesz az élete.

Fogyni szeretnék, de hogyan?

Ha világos elképzelése van arról, hogy mit szeretne elérni, akkor ne késlekedjen, és azonnal kezdjen el fogyni. De nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Akkor nézze meg a hasi súlyvesztés leggyorsabb módszereit, és kezdje el fokozatosan megváltoztatni az életmódját az alapoktól kezdve.

Először is végezze el a hűtőszekrény és az éléskamra átvizsgálását, és kompromisszumok nélkül távolítsa el a nem megfelelő élelmiszereket. Gondolja át a napi teendőit, és találjon időt bármilyen sporttevékenységre.

Ne hagyatkozz semmilyen csodadiétára, azok soha nem fognak tartósan megszabadulni a hasi zsírtól. Ezek gyakran a rettegett jojó-effektust eredményezik, ami megviseli a pszichét. Hasonlóképpen, felejtsd el a teljes éhezést, a kilók végül csillagászati mértékben fognak felszállni. És ezt biztosan nem akarod.

A fogyás legfontosabb szempontja egyértelműen a tányér tartalma / fotó: pixabay.com

Az étrend összetétele befolyásolja a hasi fogyást

A hasi területen tárolt zsír mennyisége elsősorban az Ön étrendjétől függ. Ehhez leginkább a fehér kenyér, az édességek, az édességek, a túl sok zsíros étel, az üdítők és az általános kalóriadús étrend járul hozzá. A fogyáshoz először is egyensúlyba kell hozni az energiabevitelt és az energiafelhasználást.

A szervezetnek változatos és kiegyensúlyozott étrendre van szüksége, amely elegendő mennyiségű alapvető tápanyagot, szénhidrátot, zsírt és fehérjét tartalmaz. A rendszeres bevitel azért is fontos, hogy a szervezet ne halmozzon fel felesleges raktárakat egy rosszabb napra.

Egyél sok fehérjét, összetett szénhidrátot, egészséges zsírokat, és ne feledkezz meg a sok zöldségről és gyümölcsről sem. Az ivás jelentős hatással van a fogyásra, ami hozzájárul az anyagcsere sebességéhez és méregteleníti a szervezetet a káros anyagoktól.

A fehérje a fogyókúra fontos összetevője, ezért fontos a megfelelő napi bevitel biztosítása. A fehérje laktatóbb, megakadályozza az édesség utáni sóvárgást, és a szervezet több energiát fordít az emésztésére, mint más tápanyagokéra. A szénhidrátokhoz képest nagyobb arányban kell szerepelniük a tányéron.

Hogyan biztosítható könnyen a szükséges mennyiségű fehérje az étrendben? Kiváló megoldás a KetoMix élelmiszerek, amelyek mindent tartalmaznak, amit a fogyás során egyetlen szervezet sem nélkülözhet.

A KetoMix fehérjeszelet finom ízű és tökéletes gyors nassolnivaló / fotó: szerzői archívum

A KetoMix név alatt különböző ízesítésű ételek találhatók, amelyeket élvezni fog. Nagy előnye, hogy ugyanazokat az ételeket készítheti el velük, mint amiket megszokott, de egészségesebb alapanyagokból. Mivel semmit sem kell megtagadnod magadtól, varázsütésre fogyhatsz.

Az aerobic edzés a helyes út

A legtöbb ember, amikor megpróbál megszabadulni a hasi zsírtól, súlyzós edzésekkel kezdi, de a kívánt hatás nem jön el. Mi a baj? Egyszerű, a hasizmok erősítésével nem fogsz megszabadulni a zsírtól, csak még több izmot fogsz növeszteni. Ez egy paradox helyzethez vezet, amikor a has térfogata az izmok növekedésével megnő, de azok a bőr alatti zsírréteg alatt rejtve maradnak.

A további izomnövekedés kívánatos a test számára, de elsősorban a zsírtól kell megszabadulni. Ezt úgy érheti el, hogy napi programjába beépíti az aerob sporttevékenységeket, például futást, úszást, gyors gyaloglást, kardiógyakorlatokat az edzőteremben, aerobicot, táncot stb.

mérsékelt intenzitású testmozgás. Minden 50 perc alacsony intenzitású edzés felgyorsíthatja az eredményeket.

Az aerob tevékenység olyan mozgás, amely a teljes szív- és érrendszert támogatja. Csak fél óra ilyen hosszan tartó ésszerű fizikai terhelés után kezdődik a szervezetben a zsírok lebontása. Ezután az erősítő gyakorlatokkal csak a hasadat feszesítheted és formálhatod az alakodat.

Hogyan kezdjük el erősíteni a hasizmokat? Gyakoroljon 12 percig a videó szerint:

Ha egészséges módon szeretne fogyni, és tartósan meg akarja tartani az eredményt, akkor ne siessen. Havonta 1-2 kilót kell fogynia. Ha gyorsan fogysz, csak vizet és izmot veszítesz, de a zsír úgy tapad rád, mint egy kullancs.

Ha nagyon gyorsan akarsz fogyni, kipróbálhatod a pakolást, amikor a hasadat egy éjszakára ételfóliába csomagolod, ami szauna hatást kelt. A bőr szépen kisimul, és néhány centimétert veszít a derékból.

Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?